четвртак, 13. фебруар 2014.

Pasta za zube sa nanosrebrom - SREBROSEPT

Srebrosept pasta za zube sa nanosrebrom MAXLAB®
Srebrosept pasta za zube sa nanosrebrom maxlab

Ne sadrži konzervanse, fluoride, veštačke boje i arome. Pasta je bezopasna za decu. U apotekama kosta oko 350 dinara ali vredi svake pare. Kupila sam je, isprobala i imam samo reci hvale za nju. Nije mi se dopao jedino njen jak ukus zalfije :)


SREBROSEPT® antibakterijska pasta za zube bez fluora se ističe svojim jedinstvenim sastavom. Eliminiše bakterije, gljivice i zubni plak, ostavljajući zaštitni sloj na zubima. Nanočestice srebra pružaju dugotrajnu zaštitu od bakterija, koje uzrokuju karijes i neugodan zadah. Lekoviti sastojci mente i žalfije, alantoin i MSM deluju protiv upalno, jačaju desni i sluzokožu usne šupljine. U kombinaciji sa srebrom utiču na zarastanje ranica i afti. Dovoljno je naneti pastu na zube veličine zrne graška. Pasta osvežava dah, blagotvorno utiče na desni i ublažava bol. Ne sadrži konzervanse, fluoride i veštačke boje i arome. Pasta je bezopasna za decu.
PRIMENOM PASTE ZA ZUBE ZNATNO SE PODIŽE PH VREDNOST U USTIMA ŠTO NE POGODUJE BAKTERIJAMA I JAČA ZUBNU GLEĐ.
NANO KOLOIDNO SREBRO – Eliminiše bakterije i gljivice. Pruža višečasovnu zaštitu od istih.
MSM - (metilsulfonilmetan) Izvor prirodnog organskog sumpora. Njegovo prisustvo u pasti za zube povećava apsorpciju i delovanje lekovitih sastojaka etarskih ulja.
MSM ima sposobnost da ublažava bol i smiruje zapaljenja. Prirodno se nalazi u svežem voću i povrću, a gubi se termičkom obradom hrane. Daje otpornost sluzokoži.
ALANTOIN – Proizvod metabolizma čoveka i sisara utiče na regeneraciju tkiva i zarastanje rana. Alantoin ubrzava regeneraciju tkiva i zarastanje rana, smiruje iritacije i alergije. Alantoin stvara neutralne komplekse sa iritirajućim agensima i alergenima i time štiti kožu i sluzokožu od njihovog štetnog delovanja. Alantoin se nalazi u lekovitoj biljci GAVEZ u značajnoj količini.
ETARSKA ULJA:
  • MENTA – osvežava dah i ostavlja prijatan ukus. Lekoviti sastojci mente smiruju bol i zapaljenja, eliminišu bakterije, povećavaju prokrvljenost.
  • ŽALFIJA - Lekoviti sastojci jačaju sluzokožu, deluju protivuplano , utiču na oporavak i regeneraciju sluzokože.
  • PRIRODAN MINERAL KREČNJAK – (KALCIJUM KARBONAT) Blago abrazivno sredstvo koje čuva zubnu gleđ sa česticama veličine 5 mikrona koje mehanički uklanjaju zubni plak.

Odlicno pere zube, skida plak, imate osecaj svezine i cistoce dugo nakon pranja.


Sve pohvale za Maxlab.

Odlicna im je i srebrna voda.

Da li ste vi koristili ovu pastu? Kako vam se dopada? Imate li predlog za neku bolju prirodnu? 

Нема коментара:

Постави коментар