петак, 21. фебруар 2014.

Ulje za negu lica Lifting - Oshadhi

Iako je trenutno nemoguce zauvek ziveti na Zemlji, posebno mi koji smo stariji od 40 godina, svi nekako krecemo na dozivotnu misiju da pronadjemo fontanu mladosti koja obecava vecnu spoljasnju lepotu i odgadjanje starosti ili bar pokusavamo da sprecimo fizicke znakove starenja.

Jedan od  popularnih anti-aging proizvoda trenutno dostupnih na trzistu je ulje za negu lica Lifting 30 ml - Oshadhi.
Svi ste vec verovatno culi za Oshadhi ulja, vrhunskog kvaliteta. Oshadhi ima

visoko kvalitetna etericna ulja, biljna ulja, hidrolate, sinergije, difuzere i uljne kompozicije. 
ulje za lice za zrelu kožu lifting - eterična ulja
Oshadhi etericna ulja su potpuno hemijski i botanicki definisana, sa pripadajucim sertifikatima. Uzgoj je pretezno organski. Potpuna Oshadhi ponuda etericnih ulja sadrzi preko 550 razlicitih ulja, dok ih kod nas mozete naci u mnogo manjem broju.
Biljna ulja su hladno cedjena i nerafinisana. 

Zemlja porekla je Nemacka.



Sastojci: biljna ulja suncokreta, jojobe, badema, sezama, ploda divlje ruze, marelice; etericna ulja arapskog tamjanovca, ruzinog drveta, ho ulja, geranijuma, palmarose, busina...

Delovanje: Uz dole opisano delovanje biljnih ulja, ulje za negu lica Lifting sadrzi i etericno ulje arapskog tamjanovca koje deluje protiv bora i busina koji takodje izgladjuje bore, ali i zateze kozu, te deluje adstringentno. Ruzino drvo, geranijum i palmarosa, osim antibakterijskog delovanja neguju i regenerisu kozu.
Nacin koriscenja: Umasirati u vlaznu kozu 1-5 kapi ulja.
Delovanje biljnih ulja: Biljno ulje suncokreta deluje blago adstringentno, a pogodno je podjednako za masnu i za suvu kozu. Koristi se kod koznih upala poput psorijaze i ekcema. Jojoba se koristi primarno kod masne i mesovite koze, kod tretmana koze ostecene suncem i upalnih bolesti koze. Badem je klasicno ulje za njegu lica, izvanredno hrani kozu. Susam sadrzi vitamine A i E, prirodne antioksidanse. Delotvorno je za upalne procese na kozi, a koristi se i kod ostecene koze (oziljci, bore). Plod divlje ruze je iznimno vredno zbog prisustva retinolne kiseline u svojem prirodnom obliku, kojoj se pripisuje delovanje protiv bora, keloida, strija, oziljaka, starackih pega. Isto tako, ulje se primenjuje kod opekotina, dermatitisa, seboreje i slicnih problema. Hidratizuje i revitalizuje kozu a biljno ulje marelice je omeksava i hrani. Cesto se koristi kod koze sklone alergijama, umanjuje svrab, i deluje protiv ekcema.

Da li je sve ovo gore navedeno tacno ili nije - ne znam. Kupila sam ga pre mesec dana u prodavnici Maslina na Slaviji i kosta oko 1100 dinara. Bila je to ljubav na prvi miris. Neverovatno prijatan dozivljaj vec pri prvom otvaranju poklopca. Miomirisi koji se sire od tamjana, bergamota i drugih sastojaka ce vas verovatno kao mene i sve oko mene oduseviti. To je miris koji me tera da ga uvek iznova mazem i po nekoliko puta dnevno. Medjutim, to je preterano. Zaista ima lifting efekat sto cete primetiti ako ga namazete uvece da vam je koza glatka i zategnuta vec ujutru. Koristila sam ga deset dana uzastopno i zbog blagog perutanja lica ili prezasicenja koze, shvatila da ga je najbolje koristiti 2 -3 puta nedeljno. Bar je to slucaj kod mene. Imam suvu i osetljivu kozu lica i nisam imala nikakve reakcije kao sto to obicno biva sa mnogim  kremama koje sam koristila. Mogu reci da su sastojci odlicno izbalansirani.
Ovaj miris nedostaje mojoj auri i odvodi me na kratko u Raj :)

Mis Elixir

Нема коментара:

Постави коментар